ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Encamp es vesteix d'edat mitjana

www.andorradifusio.ad

Els mercats d'estiu tornen a Encamp amb artesans i comerços locals en un entorn medieval. Com a novetat, enguany s'han organitzat visites guiades pel centre històric i un concert del grup Euphoria

Encamp ha esmolat ben bé les eines aquest cap de setmana per al mercat d'estiu que fusiona l'artesania medieval amb els productes de la terra. Perquè ens fem una idea de la magnitud del mercat, entre la plaça de Sant Miquel i els voltants hi ha 23 parades. 

Parades provinents d'Espanya i del país, que estan instal·lades a Encamp des d'aquest divendres i que preveuen un cap de setmana més que profitós. 

L'objectiu que persegueix el Comú és clar: dinamitzar la parròquia i demostrar als turistes que no només es fan coses a Andorra la Vella, segons ha assegurat el conseller de Turisme, Nino Marot. 

Mentrestant, la gent està feliç de poder gaudir d'aquest tipus d'iniciatives. Cal destacar que alguns han aprofitat el matí per veure el mercat sense les aglomeracions de la tarda. 

Aquest cap de setmana, a les 11, hi ha organitzades sortides guiades per descobrir el Tremat i la Mosquera. Les entrades, limitades a 8 per motius de seguretat, s'han exhaurit en poques hores. 

Informa: Òscar Serrano 
Imatges: Nil Forcada

Comparteix: