ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els encampadans podran triar entre quatre opcions a les comunals

www.andorradifusio.ad

A Encamp no hi ha hagut sorpreses i s'han presentat les 4 llistes que s'esperaven. Terceravia, PS i Independents, Agrupament Encampadà i En Comú per Encamp (DA, UP, L'A i Independents) El més novedós és la plataforma ciutadana que no vol sigles de cap partit polític.

En Comú per Encamp, la llista continuista de l'actual majoria

L'actual majoria d'UP i DA a la parròquia d'Encamp es presenten com En Comú per Encamp. La cap de llista és Laura Mas i va acompanyada per Jean-Michel Rascagneres, encara president de la CASS. Tot i incorporar Liberals a la candidatura, fins ara a la minoria, defensen un projecte continuista. La representació de Liberals la trobem al número 4 amb Eric Alguacil i al 8 amb David Cruz.

El PS presenta una llista paritària

El PS també es presenta amb Independents, de fet són el mateix nombre de militants que d'Independents. La llista també és paritària. David Rios és el candidat a cònsol major i l'acompanya Enric Riba. La formen Jennifer Mitjana, Eduard Garcia, Maria Teresa Recasens, Josep Lluís Agudo, Oliver Valero, Demelsa Azzopardi, Sonia Ferrera, Daniel Arajol, Maria Lluïsa Alaminos i Mari Carme Garcia. Rios confia capgirar als resultats de les passades generals.

Terceravia posta per la joventut

Terceravia + Independents han estat els primers. A les 9.30h, el candidat a cònsol major, Santiago González, acompanyat de les dues presentadores, ha entregat la llista en la qual Olga Martínez, veterana de les passades eleccions generals, va de dos i Íngrid Ruiz, que també és a la candidatura, ocupa la vuitena posició. El tret principal de la llista és la joventut dels seus integrants. 

Una coalició d'independents que vol ser alternativa

Finalment també es presenta Agrupament Encampadà, amb Esther Vidal i Joan Masjoan com a candidats a cònsols. L'exliberal Valentí Martí ha fet de presentador insistint en el fet que és una plataforma de ciutadans i no de partits. A la candidatura, però, hi ha Aaron Comella, candidat d'SDP a les passades generals. També hi ha representants del Pas de la Casa com Josep Anton Ayala i Oriol Aguiar.

A la parròquia d'Encamp hi ha 4.000 electors que podran triar entre aquestes 4 llistes.

 

Informa: Ester Pons
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix:

3.231.220.225