ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

S'enceten les residències a Faber Olot per als andorrans

www.andorradifusio.ad

La residència per a creadors i investigadors Faber Olot s'obre per primer cop a Andorra amb dos torns d'estades. Els professionals del món audiovisual podran optar a una setmana temàtica per escriure un guió. Per la residència de la Massana hi passaran deu internacionals.

Aquest any la residència Faber Andorra acollirà deu internacionals. El més llunyans venen de Canadà, Estats Units, Polònia i Perú. Entre els projectes s'hi desenvoluparan destaca un treball audiovisual sobre el Comapedrosa, la traducció al polonès de versos de Teresa Colom i un estudi sobre el saig.

Mentrestant, en roda de premsa, la directora de Cultura també ha anunciat que hi haurà una convocatòria perquè entre 2 i 4 andorrans o residents puguin demanar una residència per crear o investigar a Faber Olot.

En aquest acostament dels andorrans també hi haurà una convocatòria especial per a una estada d’escriptura de guions de llargmetratge de ficció amb professionals del sector. Per més detalls de les convocatòries es pot connectar a www.faber.ad.

Pel que fa als tallers d'art de la Massana s'ha signat un conveni amb la Unesco per col·laborar amb l'Art Camp i s'anuncia que enguany el període d'inscripció estarà obert tot l'any.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Desirée Sala 

Comparteix: