ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

ENSISA està en tractes avançats amb propietaris per poder ubicar temporers en apartaments turístics

www.andorradifusio.ad

ENSISA està en negociacions molt avançades amb propietaris d'apartaments turístics de Canillo per poder ubicar-hi temporers d'aquest hivern. El projecte del comú és més ambiciós i per setembre voldria tenir una base d'aquests apartaments que es poguessin reconvertir en pisos de lloguer. 

Canillo és una de les parròquies que més creix en nombre de residents. Amb l'increment demogràfic, però, arriba un nou problema, trobar habitatge. Des del comú s'està treballant per crear una base de dades d'apartaments turístics que es puguin transformar en pisos de lloguer. Fins setembre no s'hauran recollit totes les xifres i llavors faltarà també veure la predisposició dels propietaris. Tot i això, s'ha començat a parlar amb alguns d'ells per a la temporada d'hivern. 

El cònsol major de Canillo, Francesc Camp, explica que algunes empreses com ENSISA ja estan en negociacions amb els propietaris. "De fet ja està passant. Per exemple, ENSISA ja està en tractes molt avançats amb alguns empresaris de la parròquia per poder oferir als seus empleats aquests habitatges d'ús turístic que podrien ser per a temporers."

Un cop passat l'agost el comú també vol parlar amb els botiguers i els restauradors de la parròquia per trobar habitatges per als temporers que vinguin a treballar-hi. 

Informa: Redacció
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: