ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Les entitats culturals surten als carrers de la capital per mostrar la diversitat i les tradicions que conviuen al Principat

www.andorradifusio.ad

La celebració de la diversitat cultural clou els actes aquest dissabte a la tarda, després que aquest matí una tretzena d'entitats hagin desfilat fins a la plaça Guillemó, on els esperava una mostra gastronòmica. El públic ha agraït poder gaudir de la festivitat sense restriccions després de dos anys de pandèmia. 

Andorra la Vella ha recuperat la celebració de la diversitat cultural després de la pandèmia.

Les entitats han participat en la cercavila que ha recorregut l’eix central de la parròquia. Vestits tradicionals, banderes i instruments autèntics de diferents cultures han passejat des de la plaça de la Rotonda i fins a la plaça Guillemó, on s’han lluït damunt l’escenari per a tot el públic que els esperava.

La festa que inclou la participació de 25 entitats, que han organitzat múltiples activitats durant la setmana: exposicions, tallers i actuacions musicals. Cada vegada tenen millor rebuda, i per això el Comú també estudia ampliar-les per a les properes edicions.

Bon balanç de la Setmana de la Diversitat Cultural

Des del Comú d'Andorra la Vella fan un bon balanç de la Setmana de la Diversitat Cultural. Recalquen que la gent tenia ganes de poder-ho celebrar i recorden la importància de desenvolupar actes com aquests.

El conseller de Cultura i Promoció Turística del Comú d'Andorra la Vella, Miquel Canturri, considera que aquesta és una celebració important tant per a la parroquia com per al país, perquè "es vegi la quantitat d'associacions que tenim i perquè puguin ensenyar la seva cultura i la seva gastronomia". 

En aquest sentit, pensa que és una cosa positiva per a les entiats, però també contribuiex que "siguem més diversos i més rics culturalment". 

Informa: Judith Sáez 
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix: