L'entrada de SAETDE permetrà noves inversions en la xarxa de canons de neu a Arcalís

www.andorradifusio.ad

L’entrada de Saetde a Ordino-Arcalís permetrà avançar inversions que no s’haurien pogut fer fins més endavant. D’aquesta manera a més d’instal·lar el telecabina de la Coma aquest estiu es podrà continuar la renovació de la xarxa de canons de neu.

Segons el director d’Ordino-Arcalís, la incorporació de Saetde com a accionista majoritari servirà per guanyar solidesa i per poder ser més agosarats a l’hora de fer apostes com la d'allargar la temporada.

També destaca que es reforçarà Ordino-Arcalís davant dels proveïdors guanyant capacitat de negociació. Un seguit de factors que faran possible avançar inversions que en cas contrari no s’haurien pogut fer fins més endavant, com la dels canons de neu a l'Abarsetar.

Sense haver guanyat aquesta solidesa econòmica, el director de l'estació, Xabier Ajona, diu que aquest estiu només s'hauria pogut fer la inversió del nou telecabina de la Coma.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

"Impacto" competirà a l'Horror International Film Festival, un dels més importants a escala mundial El centre d'atenció a l'usuari de la CASS guanya cada cop més adeptes