ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'entrada de vehicles disminueix un 60% aquest Nadal a causa de les restriccions per la Covid-19

www.andorradifusio.ad

L'entrada de vehicles provinents dels països veïns ha minvat prop d'un 60% aquest Nadal. Així ho xifra el servei de Mobilitat, que apunta que les restriccions de Catalunya han estat clau.

Les restriccions de mobilitat dels països veïns han provocat que l'entrada de vehicles per Nadal hagi estat molt pobre respecte del 2019. En concret, han entrat menys de 100.000 cotxes per totes dues fronteres."Una mobilitat molt minsa a causa de la situació que estem vivint, amb una reducció de gairebé el 60%", manifesta el director de Mobilitat, Jaume Bonell.

El descens ha estat considerable en comparació darres dos anys, en què en números absoluts van entrar més de 245.000 vehicles.

L'alleugeriment de les restriccions a França ha provocat que enguany s'hagin registrat molts més cotxes a la frontera del Baladrà que a la del riu Runer, on la circulació ha estat pràcticament testimonial.

Des de Mobilitat asseguren que el descens del 60% és encara més gran si té en compte tot l'any. S'espera que el 2021 sigui millor i que es puguin tirar endavant projectes que havien quedat aturats per la pandèmia.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

3.227.247.17