ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Entren menys vehicles dels previstos per Setmana Santa

www.andorradifusio.ad

Entre un 5 i un 10% per sota de les previsions inicials del Centre Nacional del Trànsit. És la dada més destacada d'aquest període festiu de Setmana Santa. Tot i que s'esperava que entressin 68.000 vehicles. Des de Mobilitat ja han confirmat que no s'assolirà aquesta xifra. De fet, com a molt, seran 65.000.

No s'han complert les previsions que fixaven en 68.000 els vehicles que arribarien a Andorra els quatre dies de vacances. El Centre Nacional del Trànsit calcula que s'han quedat curts i que, com a màxim, l'entrada de vehicles serà de 65.000. Diversos factors han influït en aquesta desviació a la baixa, sobretot, el fet que aquesta any la Setmana Santa ha caigut molt tard al calendari.

“En aquests quatre dies de pont hauran entrat entre 62.000 i 65.000”, indica el responsable de l'Àrea de Mobilitat, Jaume Castells.

Aquest vespre ha acabat el dispositiu especial de trànsit per Setmana Santa i, seguint la tònica de tot el pont, sense grans complicacions, ni d´entrada ni de sortida del país. La bona notícia ha estat l´absència d´accidents greus a la xarxa viària andorrana. Sí se n´han registrat, però, a la C-14, a l´altura de Coll de Nargó. El més greu, ahir, amb dos vehicles implicats i la conductora d´un d´ells ferida de gravetat i ingressada a l´hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Informa: Jordi Cama Imatges: Meri Bellosta Locució: Andrés González-Nandín

Comparteix: