ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'equip directiu de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp insta la comunitat educativa a complir el confinament

www.andorradifusio.ad

L'equip directiu de l'andorrana de segona ensenyança d'Encamp, l'únic centre que roman tancat, insisteix a alumnes i professors a complir l'aïllament domiciliari, després que aquest diumenge s'hagi informat de l'aïllament d'una classe de quart de primària al col·legi Sant Ermengol. També s'ha confinat una aula de primera ensenyança a l'escola andorrana de Santa Coloma.

L'equip directiu de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp ha constatat que en alguns casos no es compleix l'aïllament domiciliari.

És per aquest motiu que, a través de correus electrònics, insisteix en el seu seguiment rigorós, encara que la primera prova TMA del cribratge encetat dimarts hagi donat negativa.

El ministeri de Salut ho deixa clar: no es pot sortir de casa excepte per fer-se les proves diagnòstiques. Aquest centre escolar continua sent l'únic que roman tancat per la transmissió del virus. De moment, durant 14 dies.

Des de dijous els 500 alumnes i la setantena de professors continuen l'aprenentatge de manera telemàtica.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Arxiu RTVA
Locució: Tatiana Navarro

Comparteix:

3.219.217.107