ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Dos equips andorrans i dos de la Seu d'Urgell, guanyen la setena edició de la WRO Andorra Telecom

Dos equips andorrans, 4M i Com tu, i dos de la Seu d'Urgell,

Dos equips andorrans, 4M i Com tu, i dos de la Seu d'Urgell, AVJip i AVFrankies, han estat guanyadors de la setena edició de la WRO Andorra Telecom, que s'ha celebrat aquest dissabte al matí al Principat. 

La temàtica d'aquest any de la prestigiosa competicó de robòtica ha estat l'ús sostenible dels recursos energètics aplicats a diferents àmbits com ara la llar o l'automoció. 

Així, l'equip Com tu s'ha imposat a la categoria Elementary. El repte ha consistit en modernitzar una casa aplicant millores per reduir el consum d'energia i fomentar l'ús d'energia renovable. D'altra banda, l'equip 4M ha guanyat a la categoria Junior. L'objectiu era carregar un cotxe elèctric mentre estan aturats. 

Els dos equips restants, formats per integrants de la Seu, han guanyat a les categories Star i WeDo que tractava de construir un robot per combatre els incendis forestals i rescatar les persones portant-les a zones segures. 

Els guanyadors de les quatre categories participaran a la final espanyola de la WRO que tindrà lloc el pròxim mes d'octubre a la població de Salt a Girona. 

Informa: Redacció
Imatge cedida: Andorra Telecom

Comparteix: