ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El ministre Jover descarta tornar-se a presentar en una candidatura d'eleccions generals

www.andorradifusio.ad

Eric Jover ha assegurat a Ràdio i Televisió d'Andorra que no tornarà a concórrer en unes llistes electorals generals. L'actual ministre de Finances i portaveu ha indicat que, en el seu cas, ara és el moment perquè hi pugui haver un relleu. 

D'aquesta manera, Jover, assegura que ja ha fet dos mandats "un al Ministeri d'Educació i després al ministeri de Finances, i crec que és el moment de deixar que altres persones ocupin llocs de responsabilitat. Suposo que no es pot dir segur, però la meva voluntat actualment no és tornar a concórrer en una candidatura electoral."

També ha declarat que respecten profundament el procés de primàries que estan duent a terme els Liberals. "No tenim per què opinar de quin és el candidat que fa el partit Liberal, el partit Liberal ha de decidir quins són els mecanismes interns per decidir quin serà el candidat."

Pel que respecta al seu partit, Jover ha opinat que ells ja tenen feina suficient en "buscar els nostres càrrecs electes i conformar llistes. Cadascú té els seus mecanismes i respectem doncs el que vulgui fer el partit lliberal".

Informa: Pere Moliné-Ariadna Guiu
Imatge: Desirée Sala

Comparteix: