ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Es penalitzarà el retard en les obres a la sortida d'Escaldes

www.andorradifusio.ad

Jordi Alcobé, ministre d'Economia i Territori, ha anunciat que el Govern penalitzarà l'empresa que executa el projecte de construcció d'una rotonda i un pont sobre el riu Valira, a la sortida d'Escaldes-Engordany. El motiu ha estat el retard en el subministrament de material d'una empresa proveïdora.

El grup parlamentari socialdemòcrata va entrar fa poc al Consell General una sèrie de preguntes sobre l´estat de les obres del projecte de rotonda a la sortida d´Escaldes-Engordany. Jordi Alcobé ha afirmat que es penalitzarà l'empresa que du a terme aquesta important obra. Ha afegit que els treballs poden estar enllestits en mesos. El ministre ha assegurat que el problema "és de l'empresa" i el Govern aplicarà "la llei amb tot el que implica". S'ha canviat diu, el proveidor de material i calcula que en uns 15 dies es rependran els treballs.

Els socialdemòcrates van denunciar, a més, les molèsties que implica l'allargament en els treballs per als veïns i per als turistes recordant que l´obra està valorada en 3 milions i mig d´euros.

Informa: Pere Moliné

Comparteix: