ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els esbarts i el concert de l'ONCA amb el Cor Rock, protagonistes de l'últim dia del Jambo

El Jambo 2022 tanca avui dissabte l'edició d

El Jambo 2022 tanca avui dissabte l'edició d'enguany després d'omplir els carrers del centre històric.

Aquest dissabte a la tarda les diferents actuacions dels esbarts han aportat el toc més tradicional a l'esdeveniment, acompanyats per 5 músics.

D'altra banda, la plaça Guillemó ha concentrat la majoria del públic en el concert de l'ONCA, amb el Cor de Rock d'Andorra i el grup Black Thursday. Fins a 100 músics a dalt de l'escenari que han emocionat el públic des de l'inici del concert combinant el rock i la música clàssica. Una producció que té l'objectiu d'unir forces per la música nacional.

Els codirectors del Cor del Rock d'Encamp Gili Blasi i Jordi Porta han fet balanç del concert. "Al jambo nosaltres hem actuat gairebé cada any, sempre compten amb nosaltres i és gairebé casa nostra. Estem encantats d'estar en aquest festival", ha esmentat Blasi. Porta per la seva banda, considera que després de dos anys de pandèmia el concert ha estat un èxit. "Una satisfacció molt gran perquè després de dos anys d'estar com hem estat doncs ara tornem a enlairar-nos amb tota la música i la força que té el cor de rock d'Encamp i el cor de rock d'Andorra."

El director artístic de l'ONCA, Albert Gumí, ha explicat què és el rock simfònic. "La música és emoció i quan es fa ben feta i s'uneixen esforços i es fa una cosa gran, es fa una emoció sobredimensionada. Llavors el rock ja té molta força i la música clàssica té molta força i el rock simfònic és barrejar rock amb música clàssica".

Informa: Roser Puigbò
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix: