ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Escaldes-Engordany celebra el dia de la patrona Santa Anna amb tots els honors i protocols Covid-19

www.andorradifusio.ad

Continua la festa major de Sant Julià de Lòria, mentre que la d'Escaldes-Engordany viu les seves darreres hores. El 26 de juliol és festa de Santa Anna i un dia molt especial a la parròquia escaldenca. Tot i anul·lar part de la seva activitat, l'Esbart Santa Anna ha sortit per celebrar la diada amb el ball de la patrona.

Últim dia de festa major a Escaldes-Engordany, ve marcat per la festivitat de Santa Anna, patrona de la parròquia a la qual s’ha ofert una missa a l’església de Sant Pere Màrtir, oficiada per mossèn Jaume Soy. A l'ofici hi han assistit fidels, les autoritats escaldenques i el ministre Eric Jover. Com ja és tradicional també hi ha assistit el Pubillatge i part del cos de dansa de la parròquia.

L’esbart Santa Anna, que va haver de suspendre l’aniversari dels 70 anys i que ha traslladat el festival al novembre, aquest diumenge amb el protocol adaptat com ha explicat el president Jose Martí de Haro, han ballat L'esquerrana, el Ball pla, el Contrapàs i el Ball de Santa Anna.

S’explica que alguns pelegrins que venien de Roma i anaven a “Santiago de Compostel·la”, sembla que passaven per Andorra. Potser és per això que els patrons Sant Jaume i Santa Anna es donen la mà a la festa major.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.228.11.9