ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Escaldes-Engordany disposarà de noves casetes de recollida de brossa que funcionen amb claus magnètiques

www.andorradifusio.ad

El comú d'Escaldes-Engordany ha instal·lat la primera caseta de recollida de brossa als carrers adjacents de l'avinguda Carlemany amb la voluntat de substituir els punts de recollida actuals. Segons assegura al consellera de Medi Ambient, Mobilitat i Urbanisme, Cèlia Vendrell, el canvi respon a les peticions reiterades dels veïns. Es preveu que es col·loquin onze casetes en diferents punts de la parròquia en els quals es creen acumulacions de brossa.

Els veïns de l'avinguda Carlemany d'Escaldes-Engordany disposaran de noves casetes de recollida de brossa als carrers. La primera que s'ha instal·lat, situada en la intersecció entre el carrer de la Constitució i l'avinguda del Consell de la Terra, es posarà en marxa dijous. Segons assegura la consellera de Medi Ambient, Cèlia Vendrell, aquest canvi respon a la petició reiterada dels veïns.

La voluntat és col·locar-ne quatre més als carrers adjacents de l'avinguda Carlemany, fins arribar a cinc casetes, que es van adjudicar per concurs per un import de 130.000 euros. Tanmateix, el comú preveu treure'n un altre per instal·lar sis punts de recollida més en els emplaçaments de la parròquia en els quals es creen acumulacions de deixalles.

Per accedir-hi caldrà disposar d'una clau magnètica que el comú cedirà als restauradors i particulars de la zona, que tindran assignada una caseta concreta. Els usuaris hauran de continuar col·locant i recollint els contenidors en l'horari establert.

En concret, s'hi podran abocar deixalles de sis de la tarda a deu de la nit. Els particulars hi podran dipositar paper i brossa, mentre que els restauradors podran deixar-hi envasos i vidre. Els veïns podran continuar reciclant productes als punts verds.

Informa: Oliver Jaén/Imatge: Arnau Gaya

Comparteix:

35.173.234.169