ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Escaldes-Engordany dotarà amb lector de braille les portes dels edificis comunals

www.andorradifusio.ad

El ministre d'Ordenament Territorial ha comparegut davant els cònsols per presentar les conclusions del catàleg sobre accessibilitat. Un estudi sobre el nivell d'acompliment en els espais públics. En aquest sentit, el comú d'Escaldes treballa en un projecte per dotar de lector de braille les portes dels edificis comunals.

Els comuns s'han compromès a millorar-ne els punts prioritaris per garantir una accessibilitat correcta en espais públics. En aquesta línia destaca la iniciativa del comú d'Escaldes-Engordany que té en marxa un projecte per dotar de lector de braille en totes les portes dels seus edificis i espais. A més, assumirà una de les recomanacions que recull l'estudi i ampliarà les places d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda. "Ara han de repintar l'entrada a les piscines i ja hem contemplat posar dos places per a minusvàlids i zona de serveis. Hi ha consciència que s'ha de fer, com a llocs de zones blaves (Nacions Unides, Consell de la Terra, per exemple), per posar-hi més", explica la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín.

Aquesta és una de les recomanacions que l'estudi fa a totes les parròquies. Tot i aixó el treball apunta que actualment s'està a un nivell molt alt en polítiques d'accessibilitats en espais públics.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Anna Romagosa
Locució: Sílvia Callís

Comparteix: