ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Escaldes-Engordany, una de les parròquies en què s'espera més rivalitat

www.andorradifusio.ad

Les quatre llistes d'Escaldes-Engordany han iniciat la campanya electoral per les eleccions del 15 de desembre amb la penjada de cartells a la plaça Santa Anna al migdia. Les quatre formacions han col·locat els pòsters a les marquesines de les parades d'autobús en l'ordre que es va establir al sorteig fet a casa comuna.

Aconseguir que la parròquia d'Escaldes-Engordany sigui un referent comportarà alguns canvis que Demòcrates està disposat a du a terme si revalida la condició de partit al govern del comú. A la penjada hi eren present els representants del partit tant al Govern com al Consell General, i també cònsols d'altres parròquies. Tot i la seva vocació continuista, la llista que té al veterà polític Miquel Aleix com a número 1 i a Núria Barquín com a número 2, vol fomentar una dinàmica de consulta i escolta amb els escaldencs.

Rosa Gili va deixar el seu escó al Consell General per liderar l'opció del Partit Socialdemòcrata en aquests comicis comunals. Fins a la marquesina que per sorteig els ha tocat, s'han desplaçat gairebé tots els membres de la candidatura del PS. A la candidata l'acompanya com a número dos Joaquim Dolsa i amb la resta de membres de la llista, volen aconseguir centrar la campanya en les persones, amb una dinàmica d'escoltar les seves necessitats i cercar solucions a les problemàtiques que preocupen a la ciutadania.

"Escaldes-Engordany ets tu", aquest és l'eslògan que Terceravia+Independents ha escollit per arribar a tot l'electorat de la parròquia en aquesta contesa electoral. Afirmen que les dues setmanes vinents es centraran a escoltar els ciutadans andorrans o no.

Terceravia ha estat la llista que ha començat la ronda de penjada de cartells. Pel que fa a la campanya volen estar a peu de carrer i prop del ciutadà. Han decidit renunciar al tradicional porta a porta.

Liberals amb alguns membres de Progressistes SDP conforma la tercera opció de les comunals a la parròquia escaldenca. Unió per Escaldes-Engordany és el nom d'aquesta plataforma que espera aconseguir la direcció del comú el 15 de desembre. Higini Martínez-Illescas com a número 1 i Jordi Moreno de número 2 han estat acompanyats per la resta de la seva llista, i també d'altres figures polítiques dels dos partits que representen. Unió per Escaldes-Engordany abordarà la temàtica social fent incidència en la problemàtica de l'habitatge.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Sergi Linares-Raul Pereiro

Comparteix:

3.236.117.38