ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Escaldes-Engordany serà la primera parròquia amb un parc d'esbarjo per a gossos

www.andorradifusio.ad

Escaldes-Engordany serà la primera parròquia amb un parc d'esbarjo per a gossos. La idea és ubicar-lo en un terreny a l'avinguda del Fener. Donarà resposta a la demanda dels propietaris de gossos però es regirà per un reglament molt estricte per garantir-ne un ús cívic.

El Consell de Comú d'Escaldes-Engordany ha aprovat per assentiment la negociació per llogar un terreny a l'avinguda del Fener per emplaçar-hi el que serà el primer parc d'esbarjo per a gossos del país. L'espai delimita amb el carrer de Sant Antoni i també tindrà una entrada per la carretera de l'Obac.

En paral·lel ja es treballa en el projecte que preveu equipar-lo amb un pipicà, fonts d'aigua i una zona de jocs. Es donarà resposta així a una demanda dels propietaris però també s'elaborarà un reglament d'ús que serà molt estricte.

El lloguer previst és de 1.340 euros el primer any i 2.000 a partir del segon. Des de la minoria es demana una campanya de conscienciació dels propietaris de gossos.

La idea és que l'espai tanqui a les nits i s'estudia crear una plaça per a un treballador que vetllaria pel funcionament de parc i de la minideixalleria del costat.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Jordi Seabra-Sergi Expósito
Locució: Silvia Callís

Comparteix:

18.232.38.214