ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'escenari del Rockòdrom, dominat per àngels caiguts amb El Altar del Holocausto

www.andorradifusio.ad

El complex de la Tabola es va convertir la nit de dissabte en un escenari dominat per àngels caiguts, gràcies a l'actuació de la banda de culte: El Altar del Holocausto.

El Altar del Holocausto va omplir de música i assistents el complex de la Tabola dissabte a la nit. El grup és sense cap mena de dubte un dels que més s'escolta dins dels aficionats a aquest gènere musical.

La seva música es combina a la perfecció amb un espectacle on els principals protagonistes són els àngels caiguts i una ambientació misteriosa. Aquesta banda de culte, formada per Reaper Model, Weasel Joe, Reverb Myles i Skybite, va néixer l'any 2012, i ha estat la icona de l'església el que sempre els ha servit d'inspiració per dur a terme les seves peces musicals.

Per la seva part, Sunset Traumas & The Loner Image Of Nothing van obrir la nit. Es tracta d'una banda de Drone que experimenta amb la música electrònica. Amb aquest concert el grup del país s'estrenava amb un espectacle en viu inaugurant així, una nit de música experimental al Rockòdrom. 

Informa: Redacció
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.230.76.196