ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'escola andorrana de batxillerat guanya el premi Unicef Andorra 2021

www.andorradifusio.ad

L’escola andorrana de batxillerat s'ha endut el premi Unicef Andorra 2021. Un guardó que s'atorga des del 2012 en reconeixement als esforços per millorar la vida dels infants.

Els alumnes de de primer i segon de batxillerat tiren endavant durant tot el curs projectes de participació i de creativitat per implicar els joves en el seu entorn més proper. Col·laborant amb entitats sense ànim de lucre i dissenyant iniciatives per a la millora del benestar col·lectiu.

Els finalistes han estat el Col·legi de Psicòlegs, per la seva tasca voluntària d’assistència durant el confinament, i el docent Carles Perea per la xarxa de més de 180 docents que van donar resposta als alumnes amb més necessitats durant la pandèmia.

Del projecte guanyador s'ha destacat que és una proposta consolidada al centre i amb una llarga trajectòria. En aquest sentit, la presidenta del Comitè Nacional d'Andorra per l'Unicef, Laura Álvarez, ha remarcat que "és un projecte fantàstic", tot afegint que l'objectiu és "donar-los ànims perquè continuïn amb aquests projectes".

Informa: Judith Sáez
Imatges: Arnau Gaya

Comparteix: