ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El María Moliner commemora un any més el Dia internacional del número pi

www.andorradifusio.ad

Aquest dijous va ser el Dia internacional del número pi. L'escola espanyola María Moliner ha celebrat aquest dia amb un acte en el qual s'han fet públics els guanyadors dels concursos de matemàtiques.

Els alumnes de secundària tanquen així una setmana d’activitats entorn de la celebració del número pi. Unes jornades que s'organitzen des de fa cinc anys i que ajuden els alumnes a apropar-se a les matemàtiques. "Com un dels objectius també és fomentar, en la ciència i a través de les matemàtiques, que les dones estiguin interessades per la ciència, s'ha fet un taller de medició. És gratificant en el nostre treball veure com els alumnes es bolquen amb aquest tipus d'activitats, com traslladen les matemàtiques a la vida real", explica María Auxiliadora González, la cap del departament de Matemàtiques.

En l'acte de clausura s'ha aprofitat per donar els premis al guanyadors del concurs de fotografia matemàtica i del preolímpic. Una competició molt gratificant.

Després del lliurament de premis, els alumnes han protagonitzat una imatge component aquest número de decimals infinits.

Informa: Silvia Callís
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix: