ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'escola francesa del Pas comença el curs amb la meitat dels alumnes després del positiu d'una mestra

www.andorradifusio.ad

El contagi d'una de les mestres de l'escola francesa del Pas de la Casa, com avançava dimarts Ràdio i Televisió d'Andorra, ha alterat l'inici del curs en aquest centre, on han anat a les aules la meitat dels infants, 40 de 80.

La resta s'ha pogut quedar amb els pares. Com que s'ha conegut a menys de 24 hores de l'inici, el centre ha acollit els alumnes que no s'han pogut quedar a casa.

Dimarts es va comunicar el positiu d'una de les mestres del centre, per la qual cosa també es van aïllar altres docents que hi havien compartit un claustre el dia abans. Per això s'ha engegat un contingent de reserva, dos substituts i un membre de la delegació que fa tasques de direcció, però no s'han fet classes lectives. Automàticament s'ha iniciat el protocol de reserva, ha explicat el delegat de l'ensenyament francès, Denis Dekerle, i dijous començaran a fer classe amb normalitat.

La mestra que ha donat positiu i era asimptomàtica estarà catorze dies aïllada i els contactes, set dies a l'espera dels resultats. S'espera que si no hi ha cap contratemps puguin tornar a l'escola dimecres vinent.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Jordi Seabra

 

Comparteix:

3.226.241.176