ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'escola francesa de Santa Coloma col·labora amb el Téléthon

www.andorradifusio.ad

Aquest cap de setmana se celebra el Téléthon d'enguany. Milions de francesos donaran suport a la iniciativa solidària amb diferents esdeveniments per a la investigació i la cura de les malalties neuromusculars genètiques. Els alumnes de l'escola francesa de Santa Coloma han organitzat una jornada d'esport per col·laborar-hi. L'escola busca fomentar per una banda l'esport entre els més petits i per l'altra sensibilitzar-los. 

La jornada ha consistit en dues activitats diferents. Els més petits han pogut gaudir d'un circuit al pati de l'escola mentre que els més grans han dut a terme dues curses pel carrer del voltant de l'edifici. Durant tot el dia, les famílies han pogut col·laborar amb el Téléthon fent donacions. Un cop acabades les dues activitats esportives, els alumnes han fet el recompte de les donacions per enviar-les a la iniciativa solidària. 

El Téléthon tindrà lloc aquest cap de setmana amb 30 hores de programa a les televisions franceses. Esdeveniments i activitats organitzades arreu del món recolliran fons per destinar-los a les malalties rares i neuromusculars.

L'objectiu de la iniciativa solidària és curar i reduir les discapacitats causades per aquest tipus de malalties. L'any anterior, AFM-Téléthon va recaptar un total de 103,3 milions d'euros, 80,8 dels quals es van destinar a les missions socials de la fundació. 

Informa: Neus Vila
Imatges: Cristina Fidalgo

 

Comparteix: