ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els escolars visiten el taller de Philippe Shangti, artista que opta a la Biennal de Venècia del 2019

www.andorradifusio.ad

Martín Blanco i Philippe Shangti, els dos artistes que opten a representar Andorra a la Biennal de Venècia del 2019, ja treballen en els seus projectes. Shangti, que fa ja més d'un any que va canviar Sant Tropetz per Andorra com a lloc de residència i de creació, ha rebut aquesta setmana un grup d'escolars al seu taller.

Philippe Shangti, cotitzat artista nascut a Tolosa de Llenguadoc però que durant anys va establir el seu taller a Sant Tropetz, es va mudar a Andorra fa encara no dos anys, a la recerca d'un ritme de vida més tranquil per donar un gir en la seva carrera. La seva obra persegueix la perfecció estètica amb una forta càrrega provocativa i amb missatge social. Això ho han pogut constatar un grup d'alumnes de cinquè del Lycee Comte de Foix que aquesta setmana han visitat el seu estudi:

Els escolars, després d'admirar l'obra de Shangti exposada al museu que ha creat a la Massana en una antiga nau industrial, van poder experimentar en els tallers de fotografia, vestuari, pintura i impressió en 3D que l'artista té a les mateixes instal·lacions:

L'artista ja ha començat a treballar en la maqueta amb la que espera ser elegit per representar el país a la pròxima Biennal de Venècia. Vol mantenir el factor sorpresa però avança que el projecte inclourà diverses disciplines artístiques:

A la Biennal del 2019 Andorra repetirà al pavelló de l’Istituto Santa Maria della Pietà, el mateix que al 2017.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Carla Sales

Comparteix: