ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'escorxador manté el volum de producció malgrat la crisi sanitària

www.andorradifusio.ad

L'escorxador nacional treballa a un ritme similar al de l'any passat en aquesta època de l'any. Després d'una primera setmana amb una forta demanda la producció ha tornat a la normalitat tot i que la manera de treballar i els torns s'han hagut d'adaptar a la situació.

La primera setmana de confinament la demanda de carn va créixer molt i l'escorxador va haver de treballar a fons per donar-hi resposta tot i la dificultat afegida d'adaptar el funcionament a les mesures preventives arran de l'emergència sanitària.

La feina de gestió i control s'ha anat fent a distància per part del gerent mentre que els dos carnissers es reparteixen els torns.

A partir de la segona setmana la demanda ja es va estabilitzar i ara el volum de producció és similar al de l'any passat en aquesta època, assenyala el gerent de Ramaders d'Andorra, Gerard Martínez. 

Un dels programes que Ramaders d'Andorra ha hagut de suspendre i espera poder reprendre quan reobrin els restaurants és el que van activar la temporada passada per posar en valor les peces de tercera categoria com els menuts, explica Martínez.

La societat es dedica a la promoció i comercialització de la carn del bestiar criat i engreixat en les explotacions del país. El gerent de Ramaders d'Andorra agraeix l'esforç que ha fet aquests dies l'empresa concessionària Poltrand perquè l'escorxador continuï funcionant.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

18.207.254.88