ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'escudella de Sant Antoni, plat estrella als restaurants de la Massana

www.andorradifusio.ad

Aquest dilluns 17 de gener és Sant Antoni i, puntuals a la cita, alguns comuns, com el de la Massana, han decidit mantenir la tradició escudellaire tot i la pandèmia.

Si a Encamp i Canillo han apostat per fer l'escudella en format stop-lab, a la Massana han volgut seguir la línia de l'any passat i traslladar-la als restaurants

El brou, els peus de porc, els cigrons, la botifarra negra. La tradició és la tradició i, tot i que enguany s'ha hagut de canviar el format, això és el que busca el comensal quan ve a menjar-ne una, explica el cuiner i gerent de la Borda Raubert, Josep Maria Troguet.

Segons el propietari de Don Piacere, Cristian Capella, "la cuina d'avui dia té molta tendència a fer coses diferents, però de vegades la gent vol el de sempre: el menjar sezill i bo".

Tot i que l'escudellada no s'ha pogut celebrar a la plaça de les Fontetes amb els cuiners de la parròquia fent una gran vianda per a tothom, la idea de traslladar-la als restaurants es veu com una iniciativa positiva.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Pere Besolí

Comparteix: