ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'església de Sant Esteve acull una exposició que explica els 60 anys des de la remodelació 

Fins després de festes, l'església de Sant Esteve explica la hist

Fins després de festes, l'església de Sant Esteve explica la història de la seva ampliació, des del petit temple del romànic on hi havia uns frescos, al creixement que havia de fer Puig i Cadafalch i que finalment deixaria l'empremta en l'actual porta de sortida.

En la inauguració s'ha destacat com el temple va créixer amb la proliferació econòmica i l'arribada del turisme. El d'aquest dijous ha estat el primer acte que es completarà amb dos concerts un del qual el 30 de desembre quan faci just 60 anys de la inauguració d'aquelles obres. També s'ha parlat de fer millores de pintura i canviar la sonortizació, donat que a l'església també es volen millorar la comoditat i el confort.

Conxita Marsol, cònsol major d'Andorra la Vella, ha explicat que quan es va als concerts d'orgue "els bancs són durs. Per tant, el comú col.laborarà amb l'arxiprestat i Patrimoni". Per altra banda, el mossèn Ramon Sàrries, arxipreste de les Valls i rector de la parròquia d'Andorra la Vella, ha detallat que "per fer una aportació a la cultura, el dissabte es fa un concert amb recital poètic amb peces de l'Ignacio Ribas i el poema pelegrí de Meritxell".  

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Cristina Fidalgo

Comparteix: