ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les esglésies romàniques reobren l'1 de juliol

www.andorradifusio.ad

Juliol i agost són els mesos del romànic. A partir de la setmana vinent s'obren les esglésies més representatives. Són totes gratuïtes menys la de Santa Coloma, una visita que es combina amb l'Espai Columba per admirar la resta dels frescos originals de l'església i la seva reproducció digital.

Aquest serà el segon any que l'església de Santa Coloma obrirà per ensenyar la reproducció dels frescos del mestre que porta el nom del poble i la capella. Una visita que a preu de museu inclourà l'entrada a l'Espai Columba per veure què va quedar dels frescos originals i altres peces sortides dels temples d'Andorra.

A partir de l'1 de juliol es podrà visitar Sant Romà de les Bons, amb la particularitat de ser coberta per mitja volta de canó; Sant Serni de Nagol on antigament hi havia una creu espinada que ara es pot veure al Columba; Sant Climent de Pal dedicada al Papa que portava el seu nom; Sant Miquel d'Engolasters on es pot veure la reproducció de les pintures originals dipositades al MNAC i Sant Martí de la Cortinada

Canillo obrirà Sant Joan de Caselles fins a l'octubre i es faran visites guiades a Meritxell.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

18.208.126.130