ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'espai Caldes tanca temporalment per iniciar les obres de millora i remodelació

www.andorradifusio.ad

L'espai Caldes tanca per començar les obres de millora i remodelació. Els treballs permetran accedir al recinte escaldenc a peu de carrer i afrontar els problemes estructurals i de filtracions. És previst que torni a obrir a la primavera. 

L'espai Caldes tanca aquest dissabte les portes però no de forma permanent, sinó per iniciar els treballs de millora i remodelació. Uns treballs que tenen previst allargar-se fins a la primavera.

Les obres serviran per fer front als problemes estructurals i de filtracions que l'espai ha patit de forma reiterada. Inicialment la dotació pressupostària és de 200.000 euros. El conseller de vida cultural, Valentí Closa ha explicat que els treballs també permetran redistribuir millor l'entorn. Per la seva banda, la directora de cultura, Anna Garcia ha destacat que són uns treballs que no es podrien dur a terme sense el tancament de l'espai. "L'Espai Caldes tindrà una accessibilitat a nivell de carrer. I això suposava tanca l'edifici durant un temps."

Els treballs es portaran a terme de forma paral·lela al projecte Caldes, un projecte que busca també la remodelació de la zona del voltant de l'espai Caldes i que té prevista una inversió de 4 milions i mig d'euros

Des de la seva obertura, l'espai ha estat visitat per més de 6.000 persones i ha acollit una desena d'exposicions. L'última, 'Affatus' d'Eve Ariza que aquest dissabte obre per últim dia.

Informa: Neus Vila
Imatges: Cristina Fidalgo

Comparteix: