ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'espai Caldes tindrà un cost de més de 4 milions d'euros

www.andorradifusio.ad

Adjudicats els treballs de millora a l'espai Caldes per 4 milions i mig d'euros, al mateix temps que s'ha aprovat la construcció d'un aparcament soterrat a la part alta d'Escaldes-Engordany. Per la minoria, són massa obres al mateix temps. 

Més de 4 milions en els treballs de reforma i embelliment de l'espai Caldes. Ho ha aprovat el comú d'Escaldes-Engordany en la sessió ordinària, tot i els vots en contra de la minoria. Es faran diferents actuacions que, segons la cònsol major, Rosa Gili, tenen l'objectiu de revitalitzar la zona.  "El projecte que hem adjudicat avui, va molt més enllà. Tenim tota l'actuació a nivell de paviment, que inclou el passeig del riu a les diferents places i fins i tot inclou fins a la carretera".

També s'ha aprovat la modificació de despesa pels treballs de construcció d'un aparcament soterrat a l'avinguda Carlemany. La minoria considera que no es el moment oportú per al projecte Caldes i que s'haurien hagut de prioritzar altres iniciatives. El conseller de la minoria, Miquel Aleix considera que pot arribar a col·lapsar la zona i s'hauria d'haver demorat. "En el moment que es posin a treballar les empreses, pot arribar a col·lapsar la zona. Per tant, nosaltres continuem pensant que s'hauria hagut de demorar". 

Així i tot, la minoria ha votat a favor perquè considera que es important dotar d'un aparcament la zona perquè hi hagi visitants. És previst que la infraestructura tingui 3 plantes i capacitat per a 100 places

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Andreij Cristancho 

Comparteix: