ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Espanya preveu aprovar el sistema GPS de l'aeroport Andorra-la Seu al setembre

www.andorradifusio.ad

L’aeroport d'Andorra-la Seu podria estar plenament operatiu el març del 2019. El nou president espanyol ha confirmat a l executiu que el sistema GPS es podria aprovar en una comissió de foment i defensa aquest setembre.

Andorra vol acollir la Cimera iberoamericana de caps d’Estat el 2020; Espanya fa costat a la candidatura, com va confirmar dilluns a Madrid Pedro Sánchez, i per això s’ha compromès a seguir avançant en l'aeroport Andorra-la Seu.

Segons ha indicat el cap de Govern, Antoni Martí, es preveu aprovar el sistema GPS en una comissió de foment i defensa el proper mes de setembre. "Si tot va en aquest sentit podria estar operatiu el març del 2019", ha afegit.

Malgrat que la reunió entre el nou president espanyol i el cap de Govern no va durar més de 20 minuts, el tema de l'aeroport ja es va posar sobre la taula per la seva prioritat.

Els temes bilaterals entre Andorra i Espanya són molts, com també ho son els dossiers oberts, per exemple, en sanitat i educació.

Per això “en els propers dies”, tan aviat com Sánchez tingui tancat el seu equip de govern, es posaran en contacte per concretar reunions entre ministres.

Informa: Laia Ferré Marot
Imatge: Cristina Jubete

Comparteix: