ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'espectacle "De ferro i de fang" combina tradició i modernitat a Casa Cristo

El Museu Etnogràfic Casa Cristo ha acollit aquest mat

El Museu Etnogràfic Casa Cristo ha acollit aquest matí de diumenge la presentació de 'De ferro i de fang', un espectacle de dansa de l'Escena Nacional, Andorra Turisme i la Taula de Museus. 

L'obra forma part de l'Andorra Shopping Festival i té l'objectiu de seguir dinamitzant els museus.

El missatge d'aquest espectacle és mostrar els lligams i els xocs de l'Andorra del passat i la del present a través de la dansa. Les presentacions es fan, a més a més, en diferents espais museístics del Principat. 

El director artístic de l'Escena Nacional d'Andorra, Alfons Casal, afirma que el Museu Casa Cristo és un lloc ideal per representar l'obra perquè combina tradició i modernitat. "Casa Cristo és un espai totalment tradicional, però també conviu amb una Andorra més moderna. Per tant, pensàvem que era una manera molt clara de parlar del que és el país."

Per la seva banda, el tècnic de museus i tradicions del Comú d'Encamp, Robert Lizarte, explica que és fonamental potenciar les activitats als museus, i així oferir activitats al públic andorrà. "Les activitats als museus sempre són importants de realitzar perquè ens permeten anar més enllà, sobretot per al públic de casa, tot i que estigui dins de l'Andorra Shopping Festival."

Informa: Redacció 
Imatges: Cristina Fidalgo

Comparteix: