ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Espectacles més enllà de la paraula

www.andorradifusio.ad

La majoria dels espectacles es basen en què s'explica a través de la paraula. Però a la Massana es van plantejar el repte de portar a escena muntatges que s'entenguin per si sols, trencant la barrera dels idiomes. La nit sense paraules de la Massana torna dimecres, amb l´espectacle "Cadàver exquisit", a la plaça de l´Església.

La nit sense paraules va néixer com una proposta adreçada a tots els públics, sense barreres d´idiomes o edats, on el concepte visual sigui suficient per captar l´esència de l´expectacle. Tanmateix, la consellera de Cultura del comú de la Massana, Jael Pozo, ha destacat que vol potenciar els artistes del país que vulguin mostrar la seva creació original a través de diferents disciplines artístiques.

"Cadàver exquisit", la proposta d'Eve Ariza que es podrà veure dimecres a la nit, a la plaça de l´Església, és una 'performance', un muntage en què es veuran acciones experimentals al voltant de la ceràmica, enriquida per diverses disciplines de circ vinculades amb el foc, com malabars, faquir o la torxa humana. Projeccions audiovisuals i una creació sonora inèdita basada en el so formen part d'un espectacle que serà "un tribut a un artista indi", afirma la seva creadora.

Els creadors conviden tothom que tingui ganes de participar direcament en la preparació de l´espectacle a anar dimecres a la plaça de l´Església de la Massana a partir de les 15h.

Informa: Joan A. Sarmiento Imatge: Lluís Calvo

Comparteix: