Espectacles més enllà de la paraula

www.andorradifusio.ad

La majoria dels espectacles es basen en què s'explica a través de la paraula. Però a la Massana es van plantejar el repte de portar a escena muntatges que s'entenguin per si sols, trencant la barrera dels idiomes. La nit sense paraules de la Massana torna dimecres, amb l´espectacle "Cadàver exquisit", a la plaça de l´Església.

La nit sense paraules va néixer com una proposta adreçada a tots els públics, sense barreres d´idiomes o edats, on el concepte visual sigui suficient per captar l´esència de l´expectacle. Tanmateix, la consellera de Cultura del comú de la Massana, Jael Pozo, ha destacat que vol potenciar els artistes del país que vulguin mostrar la seva creació original a través de diferents disciplines artístiques.

"Cadàver exquisit", la proposta d'Eve Ariza que es podrà veure dimecres a la nit, a la plaça de l´Església, és una 'performance', un muntage en què es veuran acciones experimentals al voltant de la ceràmica, enriquida per diverses disciplines de circ vinculades amb el foc, com malabars, faquir o la torxa humana. Projeccions audiovisuals i una creació sonora inèdita basada en el so formen part d'un espectacle que serà "un tribut a un artista indi", afirma la seva creadora.

Els creadors conviden tothom que tingui ganes de participar direcament en la preparació de l´espectacle a anar dimecres a la plaça de l´Església de la Massana a partir de les 15h.

Informa: Joan A. Sarmiento Imatge: Lluís Calvo

Comparteix:

Carmen Cervera, interessada a ubicar el museu Thyssen a l'hotel Valira Noa i Els Pets seran els caps de cartell del Festival Narciso Yepes