ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Esport, tallers i música a la Festa de la Neu del Club Piolet

www.andorradifusio.ad

Èxit de participació en la nova edició de la Festa de la Neu del Club Piolet que s'ha celebrat aquest matí a Pal. Desenes d'infants han pres part de les activitats que els personatges del club infantil d'RTVA han organitzat al pàrquing de la Caubella.

Un any més, els personatges del Club Piolet: l'Andi, el Piolet i la Violeta, han organitzat una jornada per als més petits amb un objectiu clar: la diversió. Per a aquesta edició s'ha apostat per activitats ja presents l'any passat centrades en la neu però, a més, també s'ha introduït nous tallers de treballs manuals.

A mig matí l'escenari central de l'aparcament de la Caubella ha estat el lloc escollit per a la celebració d'un contacontes, que ha suposat un moment de repòs per als petits socis després d'esmorzar coca i xocolata desfeta. Un cop han agafat les forces suficients han continuat jugant i practicant esport, ja que d'activitats n'hi ha hagut per a tots els gustos.

La cua per a fotografiar-se amb el Piolet i la Violeta ha estat permanent al llarg del matí i la música s'ha aliat amb ells per fer de la jornada una festa. Tot plegat amb la voluntat de gaudir d'una magnífica jornada a pistes per a tota la família.

Informa: Marc Pérez
Imatge: Xabi Moreira

Comparteix:

54.236.59.154