ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Espot creu que les acusacions de Stop Violències eren "molt greus" i que el Govern tenia "obligació de defensar els treballadors públics"

www.andorradifusio.ad

Sobre l'afer de l'avortament, el cap de Govern ha manifestat que són acusacions "molt greus" les de la presidenta de Stop Violències, assenyalant, per exemple, que Afers Socials promovia incapacitacions per a dones amb pocs recursos econòmics. Diu que defensa els treballadors públics, mentre no hi hagi proves contundents que ho corroborin.

 

"Són unes afirmacions en què diu que, particularment en el cas de joves d'entre 18 i 20 anys, se les està coaccionant des del departament d'Afers Socials del Govern i que, com que no tenen recursos econòmics, se les obliga a donar els seus fills en adopció. Són unes acusacions molt greus i que fins a data d'avui no han estat corroborades o comprovades", insistia Xavier Espot.

El cap de Govern ha afegit també que "no és una qüestió d'oportunitat política, és una qüestió, per part del Govern, d'obligació de defensa dels treballadors públics quan aquests són atacats, difamats o calumniats. No ho vam publicitar perquè no es tracta que es pugui interpretar aquesta acció com una acció persecutòria".

Informa: Rosa Alberch-Laura Massegú
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.237.186.116