ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Espot defensa Olga Gelabert i creu que tot és "un malentès"

www.andorradifusio.ad

L'exministra d'Esports Olga Gelabert no hauria comès cap irregularitat en l'adjudicació dels treballs de millora dels vestidors de l'Estadi Nacional. Segons fonts properes al cas, Gelabert no hauria trossejat cap concessió perquè va aprofitar uns diners d'una partida sobrant d'Ordenament Territorial per fer front als treballs.

La fins ara ministra ha rebut una querella per part de la fiscalia arran d'unes converses punxades amb el secretari general de la Fdeferació de Futbol, Tomàs Gea, en les quals s'acordava dividir una concessió pública per fer adjudicacions directes.

Per això s'al·lega que l'adjudicació s'hauria fet de forma habitual amb els diners d'Ordenament Territorial.

Precisament qui ha defensat la tasca de Gelabert ha estat el cap de Govern i la Federació de Futbol. Xavier Espot està convençut que "tot plegat és un malentès i que al final el procés penal quedarà arxivat un cop ella estigui en disposició de donar les explicacions oportunes". Remarca que ha treballat amb ella, ha vist "la seva vocació de servei públic" i li consta "l'honestedat i la cura que té en la gestió dels afers públics".

El directiu de la FAF Manolo Jiménez ha dit que "tots els components de la Federació estem amb ella perquè és una gran professional i sempre ens ha donat suport". Espera "que quedi en no res".

Informa: Joel Romero

Comparteix: