ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Govern veu els vials de Sant Julià i la Massana inassumibles tal com estan plantejats actualment i reformularà els projectes

www.andorradifusio.ad

El cap de Govern, que ha inaugurat aquest dimarts l'eixamplament de la CG-3 en sentit sud, entre Anyós i el túnel de les Dos Valires, ha parlat de la situació dels vials de Sant Julià i la Massana.

Espot ha posat en relleu que hi ha infraestructures "que estaven projectades incialment d'una manera", però ara, en el context actual marcat pels efectes de la pandèmia, "evidenment no tenim la capacitat econòmica ni financera per tirar endavant, ni creiem que siguin necessàries tal com es van conceptuar". Ara bé, ha afegit que "sempre hi ha solucions intermitges, més humils i igualment efectives".

El cap de Govern ha negat que es descartin els vials. De fet, considera que l'eixamplament de la carretera de la Massana "és un primer pas, però cal anar més enllà per resoldre el problema de trànsit que hi ha". Ha remarcat el "compromís ferm del comú" en aquest sentit i ha assegurat que han "de treballar de valent abans de final de legislatura per albirar una possible solució per resoldre aquesta problemàtica que, a hores d'ara, és la principal problemàtica de mobilitat que tenim al país".

A través de les seves xarxes socials, Espot ha afegit que "amb els comuns de la Massana i Ordino fa temps que estem treballant tècnicament en un possible traçat parcialment alternatiu del vial de la Massana". Ha explicat que s'han "iniciat converses amb els propietaris privats concernits, de tal manera que abans de finals de la legislatura s'hagi pogut començar aquesta infraestructura absolutament prioritària i necessària per millorar la qualitat de vida dels massanencs i els ordinencs".

Informa: Redacció

Comparteix: