ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Espot, Enseñat i Martisella visiten el Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

Com ja han fet en dies anteriors PS i SDP, aquest dilluns els demòcrates han visitat el Pas de la Casa per escoltar els veïns. Xavier Espot veu adequades les mesures previstes pel Govern. Per contra, pensa que s'han d'estudiar molt altres idees com la d'eximir d'impostos les benzineres de la vila.

Xavier Espot, acompanyat pels també consellers generals Carles Ensenyat i Maria Martisella, ha visitat la vila i ha parlat amb veïns i empresaris. Consideren que davant una situació com la que es viu al Pas, cal deixar de banda les diferències partidistes i han aprofitat per donar suport a les mesures governamentals per minimitzar la situació. Tot i això, creuen que algunes propostes que s'han posat sobre la taula cal analitzar-les molt bé.

Els Demòcrates consideren que qualsevol proposta adreçada a intentar millorar la situació que viu el Pas de la Casa és benvinguda i s'ha d'estudiar. Han matisat, però, la proposta que feia aquest diumenge SDP. Aquesta consistiria a eximir d'impostos les benzineres de la vila, fins que es normalitzi la situació, ja que així s'incentivaria l'arribada de clients des de la resta del país. "Es pot valorar, com no, però tot allò que són exempcions fiscals i de la CASS són mesures que segurament no es poden vehicular a través d'un decret o d'un reglament per part del Govern i, per tant, caldrà el suport del Consell General", explica Xavier Espot.

També assegurava que Demòcrates s'ha posat a disposició de les autoritats per ajudar en tot el que calgui i espera que aquesta setmana el Govern torni a convocar els grups parlamentaris per explicar les darreres novetats. També ha aprofitat per mostrar el suport del seu grup parlamentari a les iniciatives que ja s'han posat en marxa.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix: