ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Espot proposa aplicar mecanismes per descongestionar el trànsit en dates clau apel·lant al repte d'una mobilitat més sostenible

www.andorradifusio.ad

El cap de Govern s'ha referit aquest dimarts a les importants retencions de trànsit d'aquests dies. Xavier Espot ha obert la porta a reflexionar-hi per intentar aplicar fórmules que descongestionin la circulació en dies clau.

A les acaballes del cap de setmana llarg de la Puríssima, Espot obre la porta a plantejar estratègies dirigides a la població que viu i resideix a Andorra perquè eviti al màxim agafar el vehicle privat. El principal objectiu és alliberar la tensió a les carreteres, sobretot en dies festius a on s'acumulen molts vehicles arran de l'arribada de visitants. 

Més enllà d'aquests episodis concrets, Espot considera que cal separar aquesta casuística particular "de la problemàtica que a mi em preocupa més i que és més de fons: la mobilitat al nostre país".

En aquest sentit, el cap de Govern apel·la a seguir posant esforços per dirigir-nos cap a una mobilitat més sostenible, per exemple, potenciant el transport públic. Línies de treball que creu que ja s'estan estudiant i abordant, però que en part són responsabilitat de tota la població en general poder-les aplicar. 

Informa: Judith Sáez-Laura Cugat
Imatges: Nil Forcada 

Comparteix: