ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Una esllavissada a l'altura del Punt de Trobada obliga a tallar l'accés a Espanya unes hores

www.andorradifusio.ad

S'ha produït pels vols de les 6 hores una esllavissada amb caiguda de pedres i terra a la zona d'obres situada davant del centre comercial Punt de Trobada a l'alçada de la borda Sabaté. Segons ha informat el cap de Govern hi ha hagut dos despreniment, un primer més lleu i l'altre en què ha baixat un important volum de pedres i terra que han afectat la via de manera important. Xavier Espot, qui també ha dit que ara no és moment de buscar responsables, ha valorat que no s'hagin hagut de lamentar danys personals.

Ja des de primera hora a la zona s'hi han desplaçat diverses dotacions del cos de bombers, policia, protecció civil i el COEX,  així com autoritats del Govern i del comú de Sant Julià de Lòria. També s'hi han desplaçat geòlegs per determinar l'abast de la caiguda de les pedres i com assegurar el terreny per evitar nous despreniments.

El despreniment de pedres i terra ha obligat a tallar els dos sentits del trànsit des del moment dels fets i fins a les 12 del migdia en què s'ha restablert la circulació en una solució provisional amb el pas de vehicles lleugers per darrere del centre comercial. Els vehicles pesants no podran circular per la zona fins a, com a mínim, quatre dies. 

L'esllavissada també ha obligat a tallar els subministrament elèctric a les zones de Juberri i Fontaneda.

 

Foto: Kevin Ribeiro

 

 

Informa: Anna Pifarré / Laura Massegú / Jordi Domingo
Imatges: Kevin Ribeiro / cedides

Comparteix: