ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Les estacions d'esquí necessitaran uns 2.000 treballadors per a la temporada d'hivern

Les estacions d'esquí preveuen contractar uns 2.000 tr

Les estacions d'esquí preveuen contractar uns 2.000 treballadors temporers per afrontar la temporada d'hivern, la meitat dels quals calculen que seran d'Andorra. Les xifres són similars a les d'abans de la Covid-19. Ja han iniciat el procés de selecció, primer per confirmar el personal repetidor i després s'obrirà al personal nou.

El sector de la neu diposita moltes esperances en la nova temporada que, a efectes de contractacions de personal, se situa en xifres similars a fa dos anys, abans de la pandèmia.

La major part de les contractacions de residents, en col·laboració amb el Servei d'Ocupació, es destinaran a cobrir serveis com taquilles, atenció al client, ajudants de remuntadors o personal de restauració.

Bona part dels temporers estrangers són repetidors, majoritàriament personal tècnic com ara monitors, maquinistes, pisters o canoners. 

Grandvalira serà l'estació que més personal contracti, uns 1.300, seguida de Pal Arinsal, que necessita 500 temporers. Ordino Arcalís ja té molt avançada la contractació de 180 persones. Per la seva part, Naturland contractarà 30 temporers.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix: