ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Estrenes: Candyman, 'Adiós, idiotas' i 'A metamorfose dos Pássaros' centren les novetats a la cartellera

www.andorradifusio.ad

Els cinemes recuperen l'afluència a les sales mentre no paren de sumar estrenes setmana rere setmana. Aquesta amb el retorn de l'home dels caramels de les fulles d'afaitar, Candyman. També hi haurà espai per a la comèdia dramàtica amb 'Adiós, idiotas' i una portuguesa que es podrà veure en versió original, 'A metamorfose dos Pássaros'.

Adiós, idiotas
Dir: Albert Dupontel

Una vida amb final anunciat per malaltia portarà Suze Trappet a bucar el fill que va abandonar quan només tenia 15 anys. En la seva recerca coneixerà un cinquantí en plena depressió i un arxiver entusiasta que no hi veu, i que seran els seus companys de viatge. Junts protagonitzen la comèdia dramàtica 'Adiós, idiotas'.

Candyman
Dir: Nia DaCosta

Una dècada després de l'aparició al cinema torna la llegenda de Candyman per apoderar-se d'una nova generació que ocupa l'ara zona de Cabrini Green a Chicago. L'artista visual Anthony McCoy cometrà la fatalitat de repetir el seu nom cinc vegades davant el mirall, unes conseqüències que desencadenaran ell i la seva xicota.  

A metamorfose dos Pássaros
Dir: Caterina Vasconcelos

La cinta portuguesa 'A metamorfose dos Pássaros' arriba com una reflexió sobre la falta d'una mare i les relacions parentals que se'n deriven a partir de dues pèrdues, la mare de la directora Caterina Vasconcelos, quan només tenia 17, i l'àvia, la mare del seu pare. Una fotografia i unes cartes que ajuden a donar vida al record que fins ara només era una imatge plana. La pel·lícula es podrà veure en versió original. 

Informa: Rosa Alberch
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix: