ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Estrenes: El còmic 'Sordo' i 'el film sobre la fibrosi quística 'A dos metros de ti' arriben al cinema

www.andorradifusio.ad

Els amants dels còmic estan d'enhorabona. Aquesta setmana arriba a la cartellera "Sordo", un antifranquista que intenta sobreviure i lluitar per eliminar el règim. Una altra novetat, 'A dos metros de ti', la distància que han de mantenir els protagonistes per no contagiar-se. 

A dos metros de ti
Dir:Justin Baldoni

Stella és una jove que pateix fibrosi quística, el mateix que Will, el noi que coneixerà a l'hospital, però no es poden acostar a una distància de menys de dos metres per prevenir el contagi per bactèria.

L'amor no hi entén de distàncies, però ells hauravn de lluitar per no caure en una temptació que els pot costar la vida.

'A dos metros de ti, està insipirada en una història real i s'ha fet ajustada a la realitat que viu el malalt i el seu entorn gràcies al treball fet amb la Fundació Claire's Place.

Sordo
Dir: Alfonso Cortés-Cavanillas

I basada en les vinyetes de 'Sordo' del guionista David Muñoz i el dibuixant Rayco Pulido arriba la versió cinematogràfica amb Asier Etxendía, Hugo Silva i Immanol Arias.

Sordo és la història d'un antifranquista a qui la voladura d'un pont deixa sord. És un maqui que forma part de l'operació Reconquista i a partir d'ara a les tropes que el persegueixen i als perills que l'assetgen s'hi suma, el silenci que tot ho amaga.


Informa: Rosa Alberch

Comparteix:

34.204.168.209