ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Estrenes: L'engany és protagonista a les novetats del cinema

www.andorradifusio.ad

Aquesta setmana a la cartellera tenim un bon assortiment d'enganys amb 'El arma del engaño' i 'El sastre de la mafia'. També arriba el proper dijous al cinema l'incedi de Notre Dame.

El arma del engaño.  
Dir. John Madden

En plena Segona Guerra Mundial es posa de manifest el poder de la mentida en una història basada en fets reals. L'operació britànica 'carn picada' vol fer creure a l'alt comandament alemany que el bàndol aliat vol conquerir Grècia en lloc de Sicília, un objectiu estratègic que volen aconseguir amb astúcia. 

Per fer-ho creïble vesteixen un cadàver d'oficial britànic que porta uns documents de la falsa operació i el tiren al mar a la localitat espanyola d'Oliva perquè piqui l'enemic. És 'el arma del engaño'. 

El sastre de la mafia.
Dir. Graham Moore

I d'una mentida a una altra. Chicago, any 1956. Un sastre anglès confecciona vestits per a gàngsters, però en el món de la màfia res acaba sortint a compte. 'El sastre de la mafia' n'és un exemple. L'oscaritzat Mark Rylance, que fa el paper del destre modista, haurà de posar a prova el seu enginy per sobreviure en una nit que es preveu fatídica. 

Espejo espejo.
Dir. Marc Creuhet

Marc Crehuet, autor del rei Borni, arriba amb una reflexió sobre la imatge d'un mateix amb 'Espejo espejo' a través de la història de quatre personatges interpretats per Santi MillánMalena AlterioNatalia de Molina i Carlos Areces. Els 4 s'acosten als 50 amb certs problemes que intenten resoldre. 

Notre Dame brule
Dir. Jean-Jacques Annaud

Mentre els treballs per arreglar Notre Dame es manté fins al 2024, Jean-Jacques Annaud firma una pel·lícula sobre els moments crítics que fa dos anys moltes persones van seguir a través dels canals internacionals, l'incendi d'un dels símbols de París i el treball incansable de l'equip de bombers de la ciutat. Així, 'Notre Dame brule' es projectarà dijous de la setmana vinent als cinemes Illa.

Informa: Rosa Alberch

Comparteix: