ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Estrenes: Hellboy torna al cinema amb polèmica per les escenes censurades

www.andorradifusio.ad

El domini del món i de l'amor arriba a les estrenes de la setmana. Hellboy lluitarà per no caure als braços d'una fetillera que vol destruir la humanitat. A Casi imposible, els protagonistes estan destinats a estar junts tot i que amb algun entrebanc pel mig.

Casi imposible
Director: Jonathan Levine

Va ser la seva mainadera i el seu primer amor. Ara és una de les dones més influents del món i ell, el seu redactor de discursos. El temps ha passat per a una part de les seves vides, però no per a d'altres. 

Charlize Theron i Seth Rogen són els responsables de Casi imposible, una divertida comèdia en què la sinceritat és la base d'una relació que passarà pels embolics més inesperats arreu del món.

La cinta, a més, arriba amb sessions de versió original subtitulada. 

Hellboy
Director: Neil Marshall

El dimoni més divertit de l'univers del còmic arriba a les estrenes per abatre la reina de la sang, un esperit ancestral de l'època del Rei Artur disposat a eliminar tota la humanitat.

Atrapat entre el món sobrenatural i l'humà, Hellboy i l'Agència per a la Investigació i Defensa Paranormal s'enfronten a un nou perill.

Milla Jovovich i David Harbour protagonitzen una cinta que arriba amb la polèmica de la censura. S'han eliminat escenes sanguinàries i desmembraments exagerats, un sacrifici per a arribar a més públic.

Informa: Rosa Alberch
Locució: Òscar Royo

Comparteix:

3.236.74.69