ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Estrenes: Les llegendàries 24 Hores de Le Mans del 1966, als cinemes

www.andorradifusio.ad

24 Hores de Le Mans, 1966. Aquella va ser una cita històrica en què els Ford s'imposaven als Ferrari després d'una llarga lluita per aconseguir fer front al bòlids italians. Aquells fets ara arriben al cinema a Le Mans 66, una estrena que s'acompanya de l'espanyola Si yo fuera rico.

'Le Mans 66'
Dir: James Mangold

Le Mans 66 és la pel·lícula que dona vida a un capítol de la història de l'automobilisme, la rivalitat entre Ferrari i Ford i el prototip que va entrar a les llegendes de les curses, el Ford GT Mark II.

Matt Damon  dona vida al el visionari Carroll Shelby i Christian Bale al conductor britànic Ken Miles. Tots dos junts tenen l'encàrrec de fer un cotxe que desbanqui el de Ferrari. Això, després de l'intent fallit de la compra de l'imperi d'Enzo Ferrari per part de Henry Ford II.

'Si yo fuera rico'
Dir: Álvaro Fernández Armero

Alexandra Jiménez, Paula Echevarría i Álex García protagonitzen Si yo fuera rico, una comèdia en què la vida de Santi donarà un gir de 180 graus quan, a punt del fracàs més absolut, li toca la loteria.

Santi, interpretat per Álex García, decidirà no dir res ni als seus amics ni, per descomptat, a la seva exparella, de la qual s'està divorciant.

Amagar una milionada no serà gens fàcil.

Informa: Rosa Alberch

 

Comparteix:

35.172.233.2