ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Estrenes: 'Entre nosotras' i 'Nuevo Orden', una història d'amor i la crueltat de la desigualtat social a la gran pantalla

www.andorradifusio.ad

La cartellera aquesta setmana porta dues propostes noves. 'Entre nosotras', una història d'amor entre dues dones que es descobrirà entre el silenci i els records i 'Nuevo Orden', un retrat exorbitant de la diferència entre classes i la implantació de l'ordre a través de la força.

'Entre Nosotras'
Dir: Filippo Meneghetti

'Entre nosotras' és una de les moltes pel·lícules sobre la relació d'amor entre dues dones encoberta d'amistat, però Nina i Madeleine arriben a la jubilació decidides a fer pública la seva història per viure en llibertat el que els queda de vida.

La fatalitat d'un accident deixa Madeleine sense parla i sense possibilitat de mentir més per tapar una veritat que ara aflora a través de la memòria del passat

'Nuevo Orden'
Dir: Michel Franco

Mentrestant des de Mèxic arriba 'Nuevo Orden' premi del jurat a la Mostra de Venècia 2020, un retrat d'una societat falsament caritativa, sexista, corrupta i plena de rancor entre classes.

L'atac d'un grup d'indígenes durant un casament en el si d'una família rica és el punt de partida d'un espectacle d'horror, destrucció i desesperació social en què s'evidencia l'esgotament de les classes més desafavorides i una protecció omnipresent de les dictadures del poder.

Informa: Rosa Alberch
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

3.235.108.188