ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Estrenes: les novetats s'avancen amb "La Llorona" i "Vengadores: Endgame" com a caps de cartell

www.andorradifusio.ad

Setmana Santa, amb estrenes per a tots els gustos. Per als amants del terror preparin-se per reviure la llegenda mexicana de 'La Llorona' i per als que prefereixen la comèdia, l'opció és 'Lo dejo cuando quiero'. I el proper dijous 25, arriba la pel·lícula definitiva de Marvel amb Vengadores Endgame.

Lo dejo cuando quiera
Dir.: Carlos Therón

Si la crisi et deixa sense feina és qüestió de buscar-se la vida i és precisament el que fan tres professors universitaris.

Però la solució pot no ser la millor manera de guanyar-se la vida.

David Verdaguer, Ernesto Sevilla i Carlos Santos protagonitzen 'Lo dejo cuando quiera' una divertida comèdia amb desmesura, negocis turbulents i ressaca laboral.

La llorona
Dir.: Michael Chaves

No deixem la nit. Existeix la llegenda mexicana que explica que enmig de la foscor nocturna, en encreuaments de camins apareix una dona de cabell llarg i vestida de blanc plorant desconsoladament pels seus fills.

Del productor de La monja o Insidious, ara arriba La Llorona, que s'ha ficat a casa d'una família que haurà de combatre el malefici. Enmig de la fe i la por, hauran de sobreviure al seu crit que amenaça d'emportar-se els petits.

Vengadores: Endgame
Dir.: Joe i Anthony Russo

Dijous vinent, 25 d'abril, també arriba la pel·lícula definitiva de Marvel, Vengadores Endgame.

Amb l'univers en ruïnes després de "Vengadores: Infinity War", els Venjadors i els guardians de la galàxia que queden hauran de recuperar forces per tornar-se a unir, reparar el dany causat per Thanos i restaurar l'harmonia de l'univers. Ara, també amb l'ajuda de la Capitana Marvel.

Informa: Rosa Alberch
Locució: Yasmina Canedo

 

Comparteix: