ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Estrenes: 'Modelo 77', 'No te preocupes querida' i 'Spiderman No Way Home' són les novetats de la cartellera

www.andorradifusio.ad

Fa sis dies va inaugurar el Festival de Sant Sebastià i aquest divendres arriba als cinemes "Modelo 77", que retrata des de la presó com va canviar Espanya després de la mort de Franco i l'arribada de les primeres eleccions generals. "No te preocupes querida" i la versió extensa de "Spiderman No Way Home" completen la cartellera. 

Modelo 77
Dir. Alberto Rodríguez 

Després de l'èxit de La Casa de Papel, Miguel Herrán protagonitza Modelo 77, la historia d'un jove comptable empresonat que té pendent un judici que el pot deixar entre 10 i 20 anys entre barrots. Amb el company de cel·la, Pino, que interpreta Javier Gutiérrez, s'organitza amb altres presos per demanar una amnistia. Modelo 77 es converteix en una manera de revisitar una institució a través de la gran pantalla que durant molt anys va ser un símbol de la dictadura. 

No te preocupes querida
Dir. Olivia Wilde

Mentrestant a la dècada dels 50 hi trobem 'No te preocupes querida', un relat sobre una parella aparentment feliç. L'home treballa en una empresa i ella és una abnegada mestressa de casa. Però la felicitat a poc a poc s'anirà esvaint quan ella descobreixi en què consisteix el Projecte Victòria, treball que està desenvolupant el seu marit. 

Mentre la resta de mestresses de casa es mantenen submises, ella comença a entendre que la seva vida tranquil·la perilla més que mai. 

Spiderman No Way Home
Dir. Jessica M. Thompson 

Ha arribat el moment de veure la versió extensa de Spiderman No Way Home amb material inèdit, escenes que es van descartar en la versió original i més bromes que s'aniran succeint en una història ja coneguda. Peter haurà de descobrir què significa realment Spider Man després que s'hagi descobert la seva identitat i el multivers s'hagi convertit en la seva major amenaça.

Informa: Rosa Alberch 

Comparteix: