ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Estrenes: 'Ojos de fuego' i 'Esperando a Mr. Bojangles' de la tinta a les pantalles

www.andorradifusio.ad

De la literatura al cinema aquesta setmana arriba l'adaptació de Firestarter de Stephen King i Esperando a MrBojangles, un supervendes del 2016 del francès Olivier Bourdeaut

Ojos de fuego 
Dir. Ketih Tomas 

La novel·la Firestarter de Stephen King arriba al cinema sota la direcció de Ketih Tomas per explicar la fugida perpètua d'una jove amb poders pirotècnics i els seus pares la protegeixen perquè no sigui descoberta. 

El seu cas aviat activa les alarmes d'institucions governamentals que volen aprofitar els seus poders com a arma de destrucció massiva mentre ella intenta controlar un poder que sap que li pot complicar l'existència, però la ira i el dolor a vegades no la deixen pensar.

Esperando a Mr. Bojangles
Dir. Régis Roinsard

Mr. Bojangle de Nina Simone ens endinsa en una història d'amor plena de fantasia i excentricitat, la d'una parella que viu una vida de somni, on cada dia és una nova oportunitat per reinventar-se. 

La música i el luxe que els manté vius aviat serà insostenible i la salut mental de Camille es veurà fragilitzada i portarà al límit les relacions excèntriques dels mateixos.

El llibre, que firma Olivier Bourdeaut, va ser un dels més venuts el 2016 i ara busca un nou ball al cinema on es podrà veure en versió original. 

Informa: Rosa Alberch 

Comparteix: